Ervaringen

Jermey & Van den Born Carrosseriebouw BV

JermeyWe hebben Özlem leren kennen toen onze zoon Jermey bij Van den Born begon te werken.
Dat is inmiddels 1,5 jaar geleden.
Voor Jermey is Özlem inmiddels een vertrouwenspersoon geworden, waar hij op kan rekenen als/wanneer het niet lekker loopt. Ze maakt obstakels en conflicten bespreekbaar op de werkvloer en probeert uit te vinden hoe deze problemen aangepakt kunnen worden of hoe het anders beter zou gaan. Ze geeft zowel Jermey als de leidinggevende/leermeester handvaten, zodat Jermey beter functioneert.

Özlem is actief betrokken bij Jermey’s opleiding. Ze communiceert met de betreffende leerkrachten en geeft ons hierop ook weer feedback. We merkten dat er binnen de kortste keren een kring gevormd werd, waardoor er bijzonderheden en opdrachten voor school direct gecommuniceerd werd naar werkgever, school en ook naar ons. Leerkrachten kwamen op het werk en eventuele problemen konden gelijk besproken worden. De gesprekken met school en werkgever worden ook zeer kort daarna, via een persoonlijk gesprek of via de email, uitvoerig teruggekoppeld waardoor wij als ouders ook precies weten waar het goed gaat en waar de aandachtspunten liggen. Mede dankzij Özlem hebben we een stabiele relatie met school en werkgever gecreëerd, met meer begrip voor de beperking van onze zoon.

Wat wij zeer waarderen is dat Özlem oprecht betrokken is bij Jermey en persoonlijk steunt. Haar grote kracht is dan ook oprecht betrokkenheid.

Özlem dankjewel, namens Jermey en Ons !!

Max & Ron’s Bandencentrale

Ron's Bandencentrale

Met Özlem heb ik ruim een jaar als jobcoach contact nu en ik mag gerust zeggen dat het een vrouw is met passie voor haar werk. Ze denk altijd mee en is in staat om de situatie goed te beoordelen . Ze komt de afspraken na en dat is ook prettig. Als ik weer een wajonger in dienst zou nemen, zou ik weer meteen voor Özlem als jobcoach kiezen, dat zegt genoeg.

Kevin & Hurkmans Autoschade BV

HurkmansDe samenwerking die wij zijn aangegaan met Özlem Durmaz en haar cliënt Kevin gaat naar uiterste tevredenheid. Özlem is heel begaan met haar cliënt en met ons bedrijf opdat alles in goede banen blijft lopen met Kevin die een autistische beperking heeft. We hebben Kevin alle gelegenheid gegeven om bij ons te komen werken en hem hierin te ondersteunen om zijn werkzaamheden goed uit te voeren. Kevin doet bij ons de auto’s van de klanten en de leenauto’s van binnen en buiten reinigen. Daarnaast is gebleken dat hij ook de basis van het schuren in de vingers heeft. Daar heeft hij sinds kort nog een cursus voor gehad. Hij kan nu onder begeleiding e.e.a. in de praktijk gaan brengen.

Astrid van den Broek / LunetZorg

lunet_zorg_witSinds ongeveer 3 jaar werk ik met Özlem als jobcoach voor meerdere cliënten.

Het contact is erg prettig.

We hebben regelmatig contact over hoe het loopt. Juist door dat intensieve contact zowel tussen client, begeleider en haarzelf kan ze goed inspelen op situaties die gebeuren en kan dat vertalen naar de werksituatie. Iets wat cliënten vaak zelf niet kunnen en daarvoor de hulp van Özlem krijgen.

Cliënten kunnen haar direct benaderen en krijgen snel antwoord op vragen wat voor hen heel belangrijk is.

Ze is erg betrokken bij de cliënten die dat erg waarderen.

Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ze is daarbij erg duidelijk naar de cliënten die die duidelijkheid vaak hard nodig hebben.

Özlem is een fijn persoon om mee samen te werken in casussen. Dat is ook de reden dat ik, als het enigszins kan, haar wil hebben als jobcoach voor de cliënten die ik begeleid.